Goede eigenschappen sollicitatie

Goede eigenschappen noemen tijdens je sollicitatiegesprek (met lijst)

Goede eigenschappen noemen tijdens je sollicitatiegesprek kan behoorlijk lastig zijn. Daarom heeft Bonque een lijst met goede eigenschappen ter inspiratie!

Lees meer

Teamrollen Belbin
Eva Haarsma

Belbin teamrollen: wie van de 9 rollen ben jij?

Bij het opbouwen van teams is het steeds vanzelfsprekender dat er niet alleen gekeken wordt naar het samenvoegen van expertises. Een gemêleerd team dat als een geoliede machine de ene topprestatie na de andere eruit knalt, vraagt ook om het uitkiezen en bij elkaar zetten van de juiste karakters. Als je daarin de perfecte match vindt, heb je het beste van alle werelden in één pakket. De Belbin t...

Lees meer

Welke competenties heb jij?
Eva Haarsma

Kernkwaliteiten – Welke persoonlijke eigenschappen passen bij jou? Plus handige voorbeeldlijst

Een kernkwaliteitenlijst kan een handig overzicht bieden als je meer inzicht wil krijgen in jezelf. Het lijkt misschien logisch, vertellen wie je bent. Maar toch is het voor veel mensen best lastig om te bepalen wat nou echt hun kerncompetenties zijn. En tegelijkertijd is het een vraag die in je carrière - tijdens sollicitaties en bijvoorbeeld bij het vormen van teams - regelmatig voorbij zal k...

Lees meer

Quantum computing _speed

Quantum computing – de stille revolutie van een wereldveranderende technologie

Quantum computing kent geheimen die wij maar moeilijk kunnen doorgronden. Toch komt een toekomst waarin quantum computing een rol speelt steeds dichterbij. Lees hier meer over deze interessante technologie!

Lees meerSolliciteren als ITer _developer

Solliciteren als IT’er – Wat te doen als iedereen je wil hebben?

Solliciteren als IT'er gaat nét een beetje anders. Nergens is de baangarantie zo hoog als in de IT. Dat merken we ook bij Bonque. Steeds meer innovatieve bedrijven zijn op zoek naar gekwalificeerde IT'ers die bij kunnen dragen aan hun groeiambities.

Lees meer

Blockchain technologie

Blockchain Baby! – Waarom blockchain veel meer is dan de technologie achter de bitcoin

Blockchain technologie is veel meer dan alleen het systeem achter de welbekende bitcoin. Welke consequenties heeft de technologie voor het huidige digitale landschap? En waar moeten bedrijven rekening mee houden? Lees hier een aantal voorbeelden van interessante mogelijkheden van blockchain.

Lees meer

Motivatiebrief Voorbeeld
Eva Haarsma

Motivatiebrief voorbeeld nodig? Tips en een uitgewerkte brief ter inspiratie!

Solliciteren is leuk, maar het vraagt ook wat van je. Je hebt een goed cv nodig en natuurlijk een pakkende brief. Heb je een voorbeeld voor een motivatiebrief nodig, dan hebben wij iets waar je ongetwijfeld wat mee kunt. Natuurlijk is het belangrijk dat jij je eigen draai geeft aan je motivatiebrief. Voorbeelden zijn ter inspiratie, maar hebben nog jouw eigen magic touch nodig, waarmee je het h...

Lees meer

Eva Haarsma

Rasterbrillen – Werkt het?

Je moet het maar durven. Met een gezicht like you don’t care een bril opzetten waar het glas vervangen is door een zwart stukje plastic vol met kleine gaatjes. Toch zijn er veel mensen die zweren bij deze bijzondere rasterbrillen. Meer erover weten?

Lees meer