Solliciteren als ITer _developer

Solliciteren als IT’er – Wat te doen als iedereen je wil hebben?

Solliciteren als IT'er gaat nét een beetje anders. Nergens is de baangarantie zo hoog als in de IT. Dat merken we ook bij Bonque. Steeds meer innovatieve bedrijven zijn op zoek naar gekwalificeerde IT'ers die bij kunnen dragen aan hun groeiambities.

Lees meer

Blockchain technologie

Blockchain Baby! – Waarom blockchain veel meer is dan de technologie achter de bitcoin

Blockchain technologie is veel meer dan alleen het systeem achter de welbekende bitcoin. Welke consequenties heeft de technologie voor het huidige digitale landschap? En waar moeten bedrijven rekening mee houden? Lees hier een aantal voorbeelden van interessante mogelijkheden van blockchain.

Lees meer

Motivatiebrief Voorbeeld
Eva Haarsma

Motivatiebrief voorbeeld nodig? Tips en een uitgewerkte brief ter inspiratie!

Solliciteren is leuk, maar het vraagt ook wat van je. Je hebt een goed cv nodig en natuurlijk een pakkende brief. Heb je een voorbeeld voor een motivatiebrief nodig, dan hebben wij iets waar je ongetwijfeld wat mee kunt. Natuurlijk is het belangrijk dat jij je eigen draai geeft aan je motivatiebrief. Voorbeelden zijn ter inspiratie, maar hebben nog jouw eigen magic touch nodig, waarmee je het h...

Lees meer

Eva Haarsma

Rasterbrillen – Werkt het?

Je moet het maar durven. Met een gezicht like you don’t care een bril opzetten waar het glas vervangen is door een zwart stukje plastic vol met kleine gaatjes. Toch zijn er veel mensen die zweren bij deze bijzondere rasterbrillen. Meer erover weten?

Lees meerEva Haarsma

Droombaan of beste salaris? Waar kies jij voor?

Zit je in de IT, dan ben je één van de lucky ones die waarschijnlijk weinig te klagen heeft over werkgelegenheid en het salaris dat er uitbetaald wordt. Aan de andere kant heb je natuurlijk ook in deze hoek genoeg wat je werk minder relaxed kan maken dan je eigenlijk graag gewild had. En als je keuzes moet gaan maken en droombaan tegen een droomsalaris af moet wegen... hoe doe je dat dan?

Lees meer

Open sollicitatiebrief

Open sollicitatiebrief schrijven – Hoe pak je dat aan?

Een open sollicitatiebrief schrijven is vaak niet makkelijk. Welke informatie moet er in de brief en wat bewaar je tot het gesprek? Bekijk snel ons voorbeeld van een open sollicitatiebrief en laat je inspireren.

Lees meer