Vacatures

Zoeken

De nieuwste artikelen direct in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Meer van zulke artikelen lezen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je gevonden wat je zocht of kunnen we je nog ergens bij helpen?

Deze 5 vacatures zijn nu populair op Bonque.nl

Gepubliceerd door Ilse van der Wal
1 jaar geleden 07-02-2018
Leestijd: 4 minuten

Aan IT-vacatures geen gebrek, dat weet jij natuurlijk als geen ander! Ook op Bonque.nl staan momenteel ruim 2000 vacatures. Het is nog niet gemakkelijk om uit al die verschillende functies en bedrijven de toppers te selecteren. Dus hebben wij dat voor je gedaan. Op basis van het aantal sollicitaties hebben we 5 -op dit moment- populaire vacatures voor je geselecteerd.

1. PHP programmeur bij Faceworks

Dit bedrijf uit Gouda doet het goed onder de developers! Faceworks is een internetbureau gespecialiseerd in effectieve online communicatie. Hieronder valt het ontwerpen, programmeren, implementeren en onderhouden van bijvoorbeeld apps, webshops of nieuwsbrieven. Ze werken voor grote organisaties als BMW, Rabobank, Center Parcs en Philips, maar zijn er ook voor kleinere bedrijven en zzp’ers.

Momenteel zijn ze bij Faceworks op zoek naar PHP programmeurs op junior, medior én senior niveau. Hiervoor vragen ze van je dat je kan programmeren in PHP7 en kennis hebt van OOP en MySQL. Je moet zelfstandig kunnen functioneren binnen het team en bij voorkeur heel leergierig zijn.  Werken bij Faceworks is, naar eigen zeggen, bouwen aan je eigen toekomst. Ze bieden je dan ook veel groeipotentie en cursusmogelijkheden. Zie jij het wel zitten om je bij dit ambitieuze  team te voegen? Laat snel van je horen!

Vacature Faceworks

Bouwen aan je toekomst - Jenga toren

2. Medior Front-end developer bij MEDIAMONKS

MEDIAMONKS is een groot internationaal bedrijf met vestigingen in Hilversum, Londen, New York en zelfs Singapore! Honderden monks zijn hard aan het werk om de meest wicked websites neer te zetten. Ook zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste en meest creatieve mogelijkheden om een digitale campagne te maken. Hierbij wordt zelfs gebruik gemaakt van film en games.

Als Front-end monk ben je onderdeel van het internationale development team, dat bestaat uit de meest gewilde front- en backend specialisten. Je mag aan de slag met Award-winnende projecten en je krijgt er leuke extra’s bij, zoals bijvoorbeeld een jaarlijkse wintersportvakantie. Je gaat werken voor merken als Weber, Bose en Google en maakt daarbij gebruik van onder andere HTML, CSS en JS. Als jij erop uit bent om de grenzen te verleggen van de mogelijkheden van deze talen, pas jij perfect in het MEDIAMONKS team.

Vacature MEDIAMONKS

3. Senior Software developer Realworks

Realworks, uit Amsterdam,  is het nummer 1 technologiebedrijf in de vastgoedsector in Nederland. Ze werken voor ruim 80% van de landelijke NVM makelaarskantoren. Dit zijn ruim 2000 klanten, waarvoor ze nog veel leuke en nieuwe ideeën hebben die ze zonder jou nooit allemaal kunnen realiseren.

Het hechte  team van Realworks bestaat uit 40 gedreven werknemers. Als medewerker van Realworks werk je aan verschillende innovatieve projecten, waaronder het ontwerp en de doorontwikkeling van de ‘Rich Internet Application’. Je werkt in een informele werkomgeving, waarin je samen met collega’s op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Je kunt hier dus veel leren en er is ook veel ruimte voor eigen initiatieven. Zie jij dit wel zitten? Bekijk snel de vacature of solliciteer gewoon direct.

Vacature Realworks

4. PHP ontwikkelaar 1TIS

1TIS is een groeiend bedrijf die reisorganisaties bedient met haar eigen ontwikkelde software TRIP. Momenteel maken meer dan 60 reisorganisaties gebruik van deze software. Naast het ontwikkelen, zijn zij er ook bij het ondersteunen van de reisorganisaties met het inrichten van TRIP, het ontwikkelen van hun websites en het maken van koppelingen met andere organisaties.

1TIS is gevestigd in Rijswijk en bestaat uit een team van 20 enthousiaste medewerkers. Ze zijn op zoek naar een nieuwe kracht die kennis heeft van PHP, MySQL, XML/XSLT/HTML/CSS en Javascript. Als PHP ontwikkelaar houd je je niet alleen bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit van de software. Er wordt ook van je verwacht dat je het werk van je collega’s nakijkt, dat je meebepaalt in het ontwikkelproces en dat je meedenkt in het bedrijfsbeleid. Is deze verantwoordelijke functie iets voor jou? Bekijk snel de volledige vacature!

Vacature 1TIS

Meedenken met collega

5. Senior IT projectmanager bij Malengo

Malengo is een bedrijf dat klantcontact software ontwikkelt (Umbrella) en social intranetten (EmbraceSBS). Malengo heeft vestigingen in Groningen, Sneek, Utrecht en -de vreemde eend in de bijt- Sofia! De meeste klanten waar ze mee werken zijn maatschappelijke organisaties zoals zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties. Door de enorme groei zijn ze hard op zoek naar versterking van hun team. Ze zoeken op dit moment iemand die de projecten wil gaan leiden.  Dit betekent dat jij je gezicht laat zien bij de verschillende klanten, dat je met ze meedenkt en demo’s en presentaties geeft.

Als IT projectmanager moet je hard werken, initiatief nemen en creatief, flexibel en zelfstandig zijn. Maar jouw harde werken wordt bij Malengo dubbele n dwars beloond.  Ze bieden namelijk naast een goed salaris en een leaseauto ook een maandelijkse stoelmassage! Verder heb je flexibele werktijden en heerst er een goede werksfeer, onder het motto: ‘Work hard, play harder’. Is dit ook jouw motto en wil je graag projecten leiden? Reageer dan direct!

Vacature Malengo

Niks voor jou?

Dit is slechts een fractie van de vele IT-vacatures die online staan. Aan de hand van het aantal sollicitaties is vastgesteld dat deze vacatures momenteel populair zijn. Maar dit hangt natuurlijk enorm af van de functie waar je naar op zoek bent en de regio waarin je woont. Wees niet getreurd als er hier niets voor je tussen zit. Op Bonque.nl staan nog talloze andere vacatures.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Ilse van der Wal

Ilse is gek op taal. Ze houdt ervan een perfecte tekst te creëren door te spelen met synoniemen en woordvolgordes. Daarnaast blijft ze graag op de hoogte van de digitale trends op de arbeidsmarkt en op de werkvloer. Haar interesses liggen bij thema’s als tech en online marketing, maar ook bij carrière en lifestyle. Genoeg inspiratie voor leuke blogs dus.

Bekijk artikelen